Skip links

HEALING TV

Medicina integrativa este prietenoasa cu copiii

Pacientul nostru de azi, a fost perfect sănătos până la 4 ani. Apoi au început să apară diverse probleme: bronșită, tuse, alergii respiratorii și digestive, balonări, dureri de stomac. După mulți doctori, medicamente și ani de tratamente, nu s-a ajuns la niciun rezultat. Întâmplător, mama pacientului a auzit de Transilvania Healing Centre din Cluj Napoca. Odată ajunși acolo, au aflat de fapt diagnosticul real și au găsit soluția. Rezultatele au apărut rapid, iar acum copilul are o viață normală

Prostatita cronicã se trateazã cu succes la Transilvania Healing Centre

Mulți bărbați întâmpină dificultăți în încercarea de a avea copii. Nu toți descoperă într-un timp scurt diagnosticul de prostatită cronică, una din cauze. Medicina bioelectromagnetică vine cu soluții de diagnosticare clară în acest caz și terapii eficiente în cadrul Transilvania Healing Centre din Cluj Napoca

Intoleranța la lactoză în cazul copiilor, dialog cu medic specialist – Transilvania Healing Centre

Intoleranța la lactoză în cazul copiilor apare încă din primele luni de viață. Dacă nu este rezolvată la timp, aceasta poate provoca diverse afecțiuni precum dermatita atopică sau sindromul de malasorbție. Acestea pot inhiba dezvoltarea armonioasă a celor mici. Despre soluții și tratamente, discutăm cu medici specialiști din cadrul clinicii de medicină bioelectromagnetică Transilvania Healing Centre din Cluj Napoca

După ani de dureri si alergii, Veronica a găsit cauzele și vindecarea la Transilvania Healing Centre

Ani de zile a fost pe la foarte mulți specialiști, însă fără rezultat. Nu a primit un diagnostic clar, nici tratamente eficiente. Suferea de migrene constante, balonare, nu putea să doarmă, avea crize dese de stomac cu dureri foarte puternice, oboseala acumulată. În plus, 2 ani s-a trezit cu ochii și fața umflate. A ajuns la Transilvania Healing Centre prin recomandări, a aflat cauzele problemelor iar după câteva luni, a scăpat de tot ceea ce o deranja. Veronica are acum o viață mult mai sănătoasă și și-a schimbat stilul de viața radical

Alergiile se vindeca la Transilvania Healing Centre

Alergiile la polenuri, mucegaiuri, fungi, acarieni și altele se pot vindeca prin metode de medicină bioelectromagnetică. Ionuț a scăpat de ele după protocolul urmat la Transilvania Healing Centre

Henrietta- tratament de succes la Transilvania Healing Centre

După foarte multa suferință, deși e tânără, Henrietta și-a găsit tratamentul potrivit la Transilvania Healing Centre. Cea mai mare bucurie pentru ea, este că n-a renunțat la început și n-a cedat în fața psihicului său. Acum este bine și are o viață normală.

Glutenul- de ce să îl evităm

Deși este cel mai des întâlnit aliment din meniul nostru zilnic, glutenul atrage la sine o multitudine de sensibilități și intoleranțe. Cum le tratăm la Transilvania Healing Centre prin cele mai moderne metode de medicină?

Adrian- Pacient Transilvania Healing Centre si despre cum a fost la un pas de moarte

Testimonialul lui Adi despre revenirea completă după ce a fost la un pas de moarte

Alina, pacienta a clinicii Transilvania Healing Centre

Dintr-o situație disperată din cauza stării e sănătate precare, Alina se bucură din nou de viață. Despre relația ei cu medicina bioelectromagnetică și clinica Transilvania Healing Centre, în acest material.

Cum tratăm alergiile si intoleranțele în cazul copiilor la Transilvania Healing Centre?

Alergiile și intoleranțele alimentare par inofensive, dar pot afecta grav dezvoltarea copiilor. Cum le putem trata prin medicina viitorului, fără durere și fără să-i speriem pe cei mici?

Cum tratăm alergiile si intoleranțele la Transilvania Healing Centre?

Alergiile și intoleranțele alimentare par inofensive, dar de-a lungul timpului pot degenera. Cum ne putem trata prin medicina viitorului?

Drumul lui Adrian spre sănătate în cadrul clinicii Transilvania Healing Centre

Adrian Suciu a devenit pacient al clinicii Transilvania Healing Centre după ce ani de zile a trecut pe la foarte mulți specialiști și a avut parte de foarte multă suferință. El a ales să-și împărtășească povestea și drumul spre sănătate pe care l-a parcurs în cadrul clinicii noastre, pentru a ajunge la cât mai multe persoane.

Boala Lyme (Borrelia)- dezbatere împreună cu specialiștii Transilvania Healing Centre

În România, în ultimii ani, cazurile de Borrelia/Lyme au crescut alarmant. Cele mai frecvente tipuri de Borrelia sunt: afzelii, garinii si burgdorferi. Cum venim în ajutorul pacienților prin intermediul medicinei bioelectromagnetice la Transilvania Healing Centre, aflați aici.

Infecții subclinice cu evoluție cronică

Infecțiile sunt afecțiuni patologice determinate de diverși agenți patogeni (virusuri, fungi, paraziți, bacterii). Acestea pot evolua rapid și se pot transforma în afecțiuni severe. La Transilvania Healing Centre venim în ajutor cu echipamente de ultimă oră ale medicinei bioelectromagnetice care le detectează încă din faza incipientă, iar terapia este una sigură.

Boala Lyme, o adevarată amenințare a secolului.

Povestea lui Tibi Tomuta în drumul său spre tratarea Borrelia prin medicina bioelectromagnetică de la Transilvania Healing Centre.

Diagnosticare și tratament la THC

Diagnosticarea bioelectromagnetică din cadrul clinicii Transilvania Healing Centre este cea mai complexă și exactă, în cadrul ei aflăm ce se întâmplă în întreg organismul. Planul de tratament este alcătuit din mai mulți pași, inclusiv terapii bioelectromagnetice. Află concret ce presupune un tratament complet la Transilvania Healing Centre prin intermediul aparatelor din medicina bioelectromagnetică de ultimă generație.

Cum tratăm bolile autoimune la Transilvania Healing Centre prin intermediul medicinei integrative?

Bolile autoimune sunt tot mai des întâlnite în rândul pacienților. Stilul de viață dezordonat, factorii de mediu sau alimentația incorectă pot cauza numeroase afecțiuni de natură autoimună. Cum putem să le tratăm prin metodele blânde ale medicinei bioelectromagnetice? Aflăm aici.

Cum tratăm afecțiunile sistemului imunitar prin medicina bioelectromagnetică?

imunitatea este cel mai important element din corpul uman. Ce este ea? Când vorbim despre imunodeficiențe, care sunt factorii care influențează sistemul imunitar și cum îl susținem prin metode ale medicinei biotehnologice? Răspunsul la întrebările legate de acest subiect vast, în materialul următor.

6 aspecte despre microbiom

Microbii reprezintă cea mai extinsă formă de viață de pe planetă. În corpul fiecărui individ există de 10 ori mai multe celule microbiene decât celule care compun organismul uman, iar numărul genelor microbiene îl depășește de 150 de ori pe cel al genelor umane. Toate aceste vietăți microscopice creează un ecosistem, sub numele de „microbiom”, iar simbioza acestora cu celulele umane dă naștere unui „super-organism”.

15 Aspecte despre gluten

În ultimii ani, glutenul a devenit un adevărat dușman datorită daunelor pe care le provoacă în timp, corpului. Aflați 15 aspecte pe care trebuie să le luați în considerare dacă aveți intoleranță la gluten.

5 fapte surprinzătoare despre alergiile la mucegai și igrasie