Skip links

Beneficiile curățării de paraziți prin metodele Transilvania Healing Centre

Paraziții sunt prezenți la toți pacienții care ajung la noi. Unii se manifestă mai agresiv, alții nu dau simptome specifice, însă în toate cazurile sistemul imunitar este suprimat. Sunt o punte care facilitează dezvoltarea a mulțime de boli de natură intestinală, hepatică sau gastrică și nu numai. Cu toate acestea, prin intermediul aparatelor noastre de ultimă generație din medicina bioelectromagnetică, scăpăm de ei fără durere și fără a afecta alte organe.

Clinica Transilvania Healing Centre oferă un ajutor real prin faptul că detectăm cauzele bolilor, realizăm corelații între disfuncțiile organelor, sistemele din corpul uman și aplicăm un tratament cât mai eficient, personalizat.

Metoda de diagnosticare se face de către medicul specialist în doi pași:

– Diagnosticarea automată care durează 12 minute. În acest timp se efectuează milioane de măsurători unice care sunt interpretate cu ajutorul computerului. Avantajul constă în numărul mare de rezultate ale măsurătorii, lucru care permite tragerea unor concluzii cu privire la procesele de la nivel celular. Examinarea oferă o imagine exactă a stării de moment a corpului, iar informațiile obținute servesc drept bază pentru crearea programelor de terapie, care ulterior pot fi utilizate și pentru echilibrarea energetică individuală a organismului.

– Diagnosticarea manuală efectuată de medicul specialist. Acesta analizează rezultatul de la prima testare (cea automată) pentru a avea în primă fază o imagine generală asupra ratei de funcționare a organelor/sistemelor din corp. Apoi testează individual din baza noastră de date (cea mai mare din Europa) virusuri, bacterii, microorganisme și intoleranțe alimentare. Practic verifică fiecare substanță digitalizată din sistemul nostru, dacă se găsește în organismul pacientului și cât de grav este afectat. Astfel, la finalul evaluării vom avea o diagnosticare completă și individualizată.

Atât prin evaluarea bioelectromagnetică manuală, cât și prin cea automată, putem afla informații despre infecții și disfuncții, pot fi depistate structurile străine, precum bacteriile, virusurile, paraziții sau noxele din mediu; pot fi obținute informații cu privire la stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, fluxul de energie și multe altele.

 

După partea cea mai importantă- diagnosticarea corectă și completă a pacientului, în funcție de rezultate, medicul creează un plan de tratament personalizat alcătuit din:

 • o perioadă de minim 21 de zile de excludere a alimentelor la care există intoleranță
 • o rețetă cu medicamente/suplimente alimentare unde este cazul
 • o serie de minim 4-6 terapii, numărul depinde în funcție de starea pacientului și evoluția bolii. În cazul afecțiunilor cronice, de mai mulți ani, refacerea va dura mai mult decât în cazul în care avem câțiva paraziți ”culeși” recent.
 • testări intermediare pentru a evalua schimbările ce au avut loc după dietă și primele terapii, timp în care medicul face modificările necesare a următoarelor terapii.
 • testare finală după ce am respectat tot planul făcut de specialist, unde acesta ne spune când să revenim la un control preventiv.

 

Dacă se va respecta strict planul de tratament cu toți pașii semnalați de medic, paraziții vor deveni doar o poveste neplăcută, iar starea de sănătate se va îmbunătăți vizibil încă de la primele 3 terapii + dietă. În cazul unor paraziți mai rezistenți care deja și-au făcut de cap mai mult timp, procesul va dura mai mult însă rezultatul este unul de vindecare în ambele cazuri. Totul depinde de pacient, de cât de obedient este în respectarea planului de tratament și de felul în care reacționează corpul lui. Metoda de diagnosticare și tratament Transilvania Healing Centre este folosită cu succes de peste 30 ani  în tratarea unei game variate de afecțiuni, inclusiv pentru eliminarea paraziților atât de dăunători corpului uman.

 

CARE SUNT AVANTAJELE?

 1. Eliminarea cauzelor problemelor, nu doar tratarea simptomelor
 2. Înțelegerea profundă a diagnosticului
 3. Scanarea completă a întregului organism în mai puțin de 2 ore
 4. Non-invaziv
 5. Potrivit pentru copii, inclusiv sugari
 6. Terapiile nu sunt dureroase

 

În procesele naturale de curățare ale organismului de paraziți, este adevărat că puteți simți unele simptome incomode, dar majoritatea pacienților nu manifestă deloc simptome sau pur și simplu simt un stomac ușor supărat. Dar care sunt avantajele în momentul în care scăpăm de musafirii nedoriți?

 1. Digestie îmbunătățită: mulți paraziți se ascund în ficat, canalul biliar și intestine. După ce vor fi eliminați, veți observa o digestie îmbunătățită. Dacă oricare dintre organele tale digestive este plin de paraziți, digestia va fi suprimată. Acest lucru va provoca alte probleme de sănătate, cum ar fi alergiile sau durerea.
 2. Claritatea mentală intensificată: Te-ai luptat vreodată cu ceața creierului? Nu îți poți aminti ceva simplu și banal? Trebuie să recitești aceeași propoziție de mai multe ori și tot nu o poți procesa? Ceața cerebrală are multe cauze potențiale, dar neurotoxinele eliberate de paraziți ar putea fi una dintre ele. După curățare, veți observa că acuitatea mentală devine mai accentuată, iar gândirea dvs. devine mai clară.
 3. Energie crescută: Mii de paraziți vă fură toți nutrienții și mineralele și pot provoca senzații de oboseală gravă. Adesea, medicii nu pot identifica cauza oboselii și vă pot diagnostica cu fibromialgie sau intestin iritabil, dar cauza principală ar putea fi de fapt paraziții. Anumiți agenți patogeni precum viermii și babesia, pot provoca anemie deoarece vă afectează sângele. Luptând cu aceste supraaglomerații vă veți restabili energia și vitalitatea. Veți începe din nou să absorbiți nutrienții pe care îi ingerați. După aproximativ 3 terapii în cadrul clinicii Transilvania Healing Centre, vă veți recăpăta cheful de viață și veți simți îmbunătățiri considerabile.
 4. Erupții cutanate sau de piele: pielea dvs. este un organ de eliminare. Toxinele, paraziții și chiar ouăle pot ieși din corp prin piele și pot provoca erupții sau mâncărimi. În plus, unele ingrediente dintr-un produs de curățare a paraziților naturali sunt plante cu spectru larg care vizează nu numai paraziți, ci virusuri, bacterii, metale grele, toxine și Candida. Aceasta înseamnă că vorbim de fapt despre o curățare mai profundă. De asemenea, se combat agenții patogeni care ar putea să vă provoace erupții cutanate. În orice caz, după ce îi eliminăm, pielea își va reveni automat.
 5. Stare de spirit mai stabilă: experții în sănătate știu că paraziții aduc o stare de iritabilitate crescută, anxietate, depresie și alte tulburări de dispoziție. Cu infecții precum Lyme (Borrelia), chimia creierului este afectată, precum și neurotransmițătorii, deoarece neurotoxinele se acumulează și modifică sever starea de spirit. Este destul de comun ca, în timp ce se curăță activ organismul în timpul ședințelor de terapie, să vă confruntați cu dispoziția ușor deranjată, dar apoi să vă bucurați de o stare de spirit mult mai stabilă .
 6. Poftă de mâncare redusă: Paraziții obțin energie din zahăr, așa că nu este surprinzător că te pot manipula pentru a pofti înghețată, biscuiți și pâine. În timpul unei curățări profunde, este important să eliminați zahărul și fructele dulci, astfel încât să nu alimentați agenții patogeni. Veți observa că poftele încep să dispară de la sine pe măsură ce eliminați paraziții.
 7. Articulații mai sănătoase: paraziții eliberează toxine care provoacă inflamații sistemice, ceea ce vă pot provoca dureri articulare și musculare. În timpul curățării, terapiile noastre cu frecvențe specific afecțiunii, urmate de o ședință de saună grăbesc revenirea corpului.
 8. Sănătate respiratorie mai bună: anumiți paraziți, precum în cazurile afecțiunilor respiratorii , trăiesc în plămâni și îți afectează direct sănătatea respiratorie. Curățarea ar putea fi „gura de aer curat” pe care ați așteptat-o.
 9. Mai puține dureri de cap: vă confruntați vreodată cu migrene inexplicabile care sunt atât de debilitante? Simțiți greață timp îndelungat și nu puteți suporta sunetele normale? Sau vă confruntați de dureri de cap frecvente care nu dispar? Dacă aveți Lyme, de exemplu, paraziții care au o afinitate pentru creier, vă pot cauza dureri de cap severe că urmare a infecției. Totuși, nu vă descurajați dacă întâmpinați dureri de cap în timpul curățării. Ca și în cazul multor beneficii de mai sus, puteți experimenta inițial o ușoară accentuare a simptomelor actuale înainte de a experimenta o îmbunătățire.
 10. Sistem imunitar mai puternic: Paraziții sunt creaturi inteligente, cu capacitatea de a păcăli sistemul imunitar. Îl pot face să creadă că aparțin corpului și nu ar trebui atacate. Acest lucru asigură propria supraviețuire, dar în timp slăbesc sistemul imunitar. Acești paraziți, acum în siguranță ,se bucură de toți nutrienții, vitaminele și mineralele de care are nevoie organismul pentru o sănătate optimă. Paraziții care slăbesc sistemul imunitar te lasă deschis și la alte infecții.
 11. Absorbție sporită de nutrienți: Când nu mai aveți agenți patogeni care vă fură nutrienții, veți începe cu adevărat să observați ce înseamnă termenul ”sănătate”. Veți avea pielea mai curată, unghiile mai puternice, părul va deveni mai lung și mai gros, iar somn va fi mai bun. Când paraziții au dispărut, primiți de fapt toată alimentația din alimente și suplimente.
 12. Balonare minimă, gaze și crampe: Odată ce vă adânciți într-o curățare a paraziților, ar trebui să observi mai puține probleme de gaze în abdomen, balonare, constipație, diaree și alte probleme la stomac/colon. Aceasta nu înseamnă că procesul de curățare nu va fi lipsit de aceste simptome – este posibil că acestea să apară în timp ce eliminați agenții patogeni.

 

Citește mai multe despre paraziți, prevenție și eliminare aici

Sănătate generală optimă: Indiferent de simptomele dvs., un lucru este clar: dacă aveți de-a face cu paraziți, curățarea acestora vă va îmbunătăți starea generală. Vă așteptăm la Transilvania Healing Centre, unde diagnosticarea este una completă și complexă, tratamentele sunt de ultimă generație, iar baza de date cu paraziți este cea mai mare din Europa. Programează-te acum!

Leave a comment