Skip links

Noul aparat Transilvania Healing Centre

Fiind adepții dezvoltării continue în vederea evoluției în termeni de știință și tehnologie, menținem deschisă lista achizițiilor și ne asigurăm că deținem cea mai inovativă aparatură medicală. Așadar, ne bucurăm să vă putem prezenta astăzi cel mai nou aparat al clinicii. Folosindu-se de un spectru mai larg de frecvențe, de la lumina ultraviolet la lumina infraroșie, noul dispozitiv extinde tratamentele deja disponibile, tratând o gamă mai largă de afecțiuni. 

Noul aparat Transilvania Healing Centre. Un limbaj propriu 

Aparatul vorbește propriul limbaj cu raza de frecvență și, prin urmare, are o valoare foarte specială. Acesta extinde tratamentul Vitalfeld prin aplicarea blândă printr-un spectru de radiații naturale. 

Acesta poate converti semnalele proprii ale corpului, care sunt preluate prin electrozi, astfel încât acestea să poată fi aplicate și pe corp prin intermediul LED-urilor. Astfel, spectrele de frecvență și programele de frecvență individuală, pot fi transmise și pe planul luminos. 

Oscilația electromagnetică a luminii are diverse aplicații în medicină, cum ar fi monitorizarea nivelului de oxigen în creier. Noul nostru aparent utilizează un spectru larg de frecvențe ale luminii pentru a trata eficient și rapid diferite afecțiuni! 

Lumina = viață 

Fără lumina vizibilă și radiațiile infraroșu (IR), nu poate exista viață pe Pământ. Cea mai mare intensitate și cantitate de radiații produsă de un organism este radiația infraroșie. La o intensitate mare radiația IR transmite energie, încălzind. Cunoaștem, în acest sens, efectul de încălzire al radiației IR de la soarele nostru. La o intensitate slabă, radiația IR transmite informații. 

Pentru a echilibra nivelul radiațiilor electromagnetice ale organismului și pentru a-l menține funcțional, acesta trebuie să absoarbă și să prelucreze atât radiațiile IR, cât și cele luminoase. 

Lumina și propria ei vibrație 

Radiațiile IR și lumina sunt oscilații electromagnetice. În prezent se poate demonstra cu ușurință dacă o celulă îndeplinește condițiile de rezonanță pentru lumina infraroșie și cea vizibilă. Conform cercetătorului prof. Popp, ADN-ul funcționează ca memoria cavității, iar celula ca un rezonator al cavității. Prin urmare, se poate observa că celula reacționează la contactul direct cu lumina. 

Energie sau informații 

Radiația intensă a IR este utilizată pentru încălzire. În medicină, radiațiile IR sunt utilizate pentru a încălzi în profunzime anumite părți ale corpului. Radiația slabă, după cum am menționat anterior, este utilizată pentru a transmite informații.  

Prin senzorii săi, aparatul din imagine poate înregistra semnalele slabe ale radiației IR a unui organism, le prelucrează (prin optimizarea fazei, amplitudinii și ritmului) și le poate returna în corp prin intermediul așa-numitelor emițătoare. 

Ce poate fi tratat cu ajutorul acestui aparat 

Datorită spectrului larg de frecvențe utilizate, aparatul poate trata o gamă variată de afecțiuni. Deși nu se rezumă la acestea, cele mai des întâlnite sunt: Epicondilita Laterală (Cotul Tenismenului) – Această afecțiune reprezintă o inflamație a tendoanelor din partea posterioară a antebrațului cauzată de suprasolicitare. În timpul terapiei, aparatul este poziționat direct deasupra inserției tendonului, astfel încât să accelereze procesul de ameliorare a durerii și să îmbunătățească funcția cotului; Osteoartrita – Una dintre cele mai comune forme ale bolilor articulare, osteoartrita provoacă durere și rigidizare progresivă a articulațiilor, afectând în principal genunchii, șoldurile, mâinile și picioarele. Simptomele includ degenerarea cartilajelor articulare și proliferarea osului și a țesutului conjunctiv. Plasat direct pe zona afectată, aparatul accelerează procesul de ameliorare a durerii; Dureri cervicale –Aceste dureri pot avea diferite cauze, precum traume severe sau degenerescență cronică. În funcție de gravitate, programul de terapie prin aparat poate fi aplicat de la de 3 ori pe săptămână până la o dată pe zi. 

Experimentează eficiența noului aparat în cadrul clinicii noastre!

Programează-te acum – click aici

Leave a comment