Skip links

Terapia Vitalfeld pentru etapa de eliminare a expunerii la alergeni

V-am mai vorbit în alt material despre etapa de eliminare a expunerii la alergeni, iar acum vă vom prezenta mai detaliat terapia Vitalfeld recomandată în această etapă.

Ce se întâmplă în faza de eliminare a expunerii la alergeni?

În timpul fazei de eliminare, se înlătură din organism alergenii (de exemplu Candida albicans) și se evită contactul cu alergenii din exterior.

Un rol important îl are, de asemenea, o diminuare a celorlalți stimuli care se exercită asupra sistemului imunitar, pentru care pot fi eventual necesare terapii suplimentare. Ne referim aici și la eliminarea infecțiilor cu virusuri, bacterii, ciuperci și paraziți.

Terapia Vitalfeld

În acest scop, deosebit de eficientă s-a dovedit a fi detoxifierea cu ajutorul terapiei „Vitalfeld.

Între ședințele de terapie, prin câte o scurtă testare verificăm evoluția. În situația în care sunt încă detectați germeni, se aplică o terapie individualizată. Se mai pot adopta măsuri precum: eliminarea metalelor grele prin intermediul aceleiași terapii.

Efectele stresului în terapia Vitalfeld

Stresul are numeroase efecte negative asupra organismului. Putem demonstra prin metode bioelectromagnetice de diagnostic faptul că, sub influența stresului, adaptabilitatea sistemului nervos vegetativ scade.

Tratarea consecințelor negative ale stresului este de mare importanță pentru organism. De asemenea, și dermatita atopică poate fi vindecată mult mai ușor atunci când, pe de o parte, se reduce stresul exercitat asupra organismului și, pe de altă parte, se tratează și consecințele acestuia.

Prin aceleași investigații poate fi măsurată și influența exercitată de către stres, respectiv pot fi controlate rezultatele terapiei.

Programați acum o consultație și faceți primul pas către o viață mai sănătoasă.

Leave a comment