Skip links

Tratamentul bioelectromagnetic – metode de detoxifiere și deparazitare

Acumularea de toxine în organism reprezintă un pericol pentru sănătatea noastră. Substanțele ce stagnează în interiorul corpului, sunt rezultatul următorilor factori:

  • Consumul redus de apă;
  • Alimentația nesănătoasă;
  • Infecțiile parazitare;
  • Poluarea;
  • Consumul de alcool, cafea, tutun;
  • Consumul de stupefiante;
  • Contactul îndelungat cu detergenți sau produse cosmetice.

Și paraziții sunt un factor important atunci când vorbim despre intoxicarea organismului. Aceștia ne consumă din substanțele nutritive și ne expun diferitor boli. Vestea bună este că, un stil de viață echilibrat asigură un sistem imunitar puternic care cât de cât va ține sub control posibilii inamici.

 

Metode de detoxifiere și deparazitare

Prin intermediul terapiei bioelectromagnetice, organismul se va detoxifia de toxine, paraziți, aditivi alimentari, metale grele, solvenți, tutun, cafea, droguri, radiații și altele. De asemenea, procesul poate fi stimulat extrem de eficient și cu ajutorul remediilor naturale.

Perioada de administrare

Tratamentul antiparazitar trebuie administrat pe o perioadă mai lungă, pentru a prinde paraziții în toate formele lor de dezvoltare (ouă, chisturi, larve). Un tratament mai agresiv administrat pe o perioadă mai scurtă de timp poate agresa ficatul, iar rezultatul poate fi ineficient.

Plante cu efect antiparazitar

Cele mai utile plante cu efect antiparazitar sau vermifug sunt nucul negru (care distruge oxiurii, ascarizii și giardia), cuișoarele (previn infecțiile cu Streptococcus fecalis și favorizează eliminarea gazelor intestinale), usturoiul (care poate distruge peste 20 de tipuri de bacterii și paraziți, precum oxiurii, ascarizii sau tenia), semințele de dovleac și ceaiul de pelin (care au efect antiparazitar, eliminând mai multe forme de paraziți). La acestea putem adăuga argintul coloidal (care ajută atât în parazitoze, cât și în infecții) și probioticele (care refac flora intestinală, previn apariția parazitozelor și mențin un colon sănătos).

Tratamentul de ultimă generație din cadrul clinicii Transilvania Healing Centre este unul blând cu organismul, dar totodată precis și intens. Deși nu doare, merge direct la țintă, undele electromagnetice distrugând în timp record paraziții.

Leave a comment