Skip links

ADN-UL – O informație electromagnetică

Dr. Luc Montagnier, medic francez laurat al Premiului Nobel în fiziologie și medicină în anul 2008 pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane, a demonstrat că informația unui ADN poate fi transferată prin semnale electromagnetice.

Două eprubete au fost puse una lângă alta, fără a fi lipite, dar supuse unui câmp electromagnetic de 7 Hertzi. O eprubetă conținea un fragment din ADN, iar cealaltă eprubetă conținea doar apă/H20.

După circa 17 ore, datorită semnalelor electromagnetice, eprubeta care conținea doar apă, a rezultat în a avea aceeași informație a ADN-ului din prima eprubetă. Acest experiment a fost repetat de zeci de ori și rezultatul a fost la fel de fiecare dată.

Medicul francez Luc Montagnier a arătat că informația unui ADN poate fi înregistrată ca informație electromagnetică, adică să fie convertită într-o frecvență compusă din numere și măsurată în hertzi, iar apoi arhivată într-un fișier digital pe un calculator. Evident și logic, a arătat că acest fenomen este valabil și vice-versa, respectiv, dacă o informație digitală există pe un calculator poate fi transmisă unei eprubete cu apă. De exemplu, o frecvență ce reprezintă informația ADN-ului poate fi transmisă unei ape, ca aceasta ulterior să conțină acel ADN. *PCR= pvine de la Polymerase chain reaction, și este o metodă folosită în biologie moleculară pentru a face diverse copii specifice dintr-un segment de ADN.

După cum știți la Transilvania Healing Centre avem acele fiole cu apă, pe care le numim ”nosode”. Acestea conțin informația tratamentului necesar, în mod UNIC pentru fiecare pacient în parte. În cadrul tratamentelor noastre, nosodele reprezintă o copie și o prelungire a tratamentului Vitalfeld.

Atenție! Atât apa cât și corpul nostru, care e peste 70% apă, poate fi afectat de aceste radiații electromagnetice, de aceea recomandarea noastră privind nosodele este să nu fie lăsate în soare, acesta fiind un puternic transmițător de informație electromagnetică, dar nici pe lângă telefon, calculator, radio, cuptor cu microunde, ș.a.m.d. Deși s-a demonstrat că lumina produce efecte pozitive în apă, informația nosodelor, conform protocolului Transilvania Healing Centre trebuie să fie ferită de soare, pentru a conțin informația exactă de care pacientul are nevoie, în urmă evaluării bioelectromagnetice.

De asemenea, specialiștii recomandă o utilizare cât mai redusă și/sau precaută a dispozitivelor nocive care emit frecvențe, deoarece undele electromagnetice deși nu sunt vizibile, pot afecta în mod constructiv sau distructiv sănătatea.

Pentru a afla un diagnostic corect în ceea ce privește corpul tău, te invităm să te programezi pentru o evaluare bioelectromagnetică și o discuție cu specialistul.

Leave a comment