Skip links

Dr. Luc Montagner și informația apei

Dr. Luc Montagnier este un medic francez laurat al Premiului Nobel în fiziologie și medicină (în anul 2008), pentru descoperirea virusului imunodeficienței umane. Acesta a demonstrat că informația unui ADN poate fi transferată prin semnale electromagnetice prin intermediul apei. Apa care în prima fază nu conținea nici o informație a ADN-ului, în urma semnalelor electromagnetice, a rezultat într-un conținut cu acel ADN, pusă ulterior într-o celulă umană. După câteva zile acel ADN s-a sintetizat în corpul uman.

Peste 70% din corpul nostru este constituit din apă, așadar acest experiment, deși a fost revoluționar nu a fost șocant pentru oamenii de știință care au lucrat cu celula, apa și informația electromagnetică. Biotehnologia, împreună cu medicina informațională și cea vibrațională, precum și știința medicală care folosește știința cuantică, există de peste 30 de ani în Germania, Statele Unite, Rusia și alte țări.

Ținând cont de toate studiile dr. Luc Montagnier, iată câteva concluzii simple:

  1. Dacă apa este impregnată cu informația unui ADN sănătos, deoarece celulele noastre comunică și transmit informații între ele, acestea vor prelua aceste impulsuri și le vor transmite întregului corp.

Transilvania Healing Centre consideră tratamentul cu nosodele a fi foarte eficient deoarece în următoarele zile sau chiar săptămâni, acea informație va continua să lucreze în celulele noastre.

  1. Deoarece peste 70% din corp este apă, prin tratamentele oferite în cadrul clinicii noastre starea fizică a pacientului se îmbunătățește. Aceasta este strâns legată cu psihicul. La fel cum corpul nostru se poate îmbolnăvi dacă primește informații nocive din diverse surse precum: gânduri, mediul înconjurător, din mâncare, din produse chimice și toxice, la fel corpul nostru poate recepționa informațiile unui ADN sănătos.
  2. Faptul că totul începe de la psihic, este un adevăr parțial. Transilvania Healing Centre nu contestă acest lucru, însă la fel cum psihicul poate afecta corpul, la fel și corpul, dacă se reface și va redeveni sănătos, va ajuta și va afecta psihicul într-un mod pozitiv.

Leave a comment