Skip links

Apneea

Bebelușii dorm majoritatea zilei, tinerii preferă să doarmă mult, adulții în jur de 6-8 ore de somn pe zi. Atunci când suntem privați de somn, devenim
morocănoși, gândim greu și nu prea avem energie. În ciuda cercetărilor din laboratoarele speciale, somnul nu este înțeles, cu excepția apneei. Respirația ar trebui să fie regulată, iar încetarea ei se numește APNEE.

Adulții care suferă de apnee au un FARINGE INFLAMAT. Inflamația gâtului este o reacție alergică frecventă, iar calitatea aerului trebuie luată în considerare ca fiind unul din vinovații acestei afecțiuni. Pentru sugari ar fi vinovată alergia la medicamentele pe care le utilizează mamele, carența de vitamina C deoarece mucegaiurile și medicamentele o consumă în procesul de detoxifiere

Prezența constantă a PLOMBELOR METALICE este cauza imunității scăzute a gâtului, pentru simplu fapt că se află pe calea spre interiorul organismului.

Apneea se poate trata cu ușurință la Transilvania Healing Centre după metoda biofizică, iar în urma testării pe simptome, în maxim 30 de minute putem stabili un diagnostic exact.

Pentru mai multe informații ia legătura cu noi chiar acum.

Apneea, tratament apnee, diagnostic apnee

Apneea

Pentru mai multe informații, accesează pagina de servicii sau ia legătura cu noi chiar acum.

Leave a comment