Skip links

Oboseala

OBOSEALA minoră sau extremă este pusă pe seama glicemiei. Cu cât e mai mare dereglarea, cu atât este mai mare și starea de oboseală. Cele 3 organe care participă cel mai mult la reglarea glicemiei sunt: glandele suprarenale, ficatul și insulele pancreasului. În cazuri de oboseală extremă, cele 3 sunt pline de paraziți, iar organismul suferă din cauza virusului EPSTEIN-BARRE (EBV), chiar dacă acesta nu e detectat întotdeauna de culturile microbiologice         . Rolul FICATULUI în reglarea nivelului glicemiei constă în mecanismul ”scoaterii din magazie” atunci când este nevoie. Când suntem infectați cu gălbeze hepatice de ovine, este surprinzător că ficatul mai are rezerve de glucoză și mai poate funcționa. Acestea sunt frecvente în cazurile de OBOSEALĂ CRONICĂ.

GLANDA SUPRARENALĂ ajută la reglarea glicemiei într-un mod complex . Câtiva factori suprarenali influențează tiroida ce are legătură cu sistemul energetic. Ambele conțin toxine în cazurile de oboseală cronică, iar funcționalitatea lor este alterată. Cel mai important organ în reglarea nivelului glicemic este PANCREASUL CU INSULELE SALE (insulele Langerhans). Gălbeaza pancreatică își face simțită prezența atunci când metanolul este acumulat în pancreas. El este poluantul alimentelor și se găsește în apa cumpărată, sucuri, pudre.

OBOSEALA CRONICĂ nu apare numai în urma epuizării și a unui efort mare. Pentru a putea pune un diagnostic potrivit, e necesar să găsim întâi cauza. La Transilvania Healing Centre indetificăm întâi parazitul, apoi specialistul recomandă planul de tratament personalizat.

Pentru mai multe informații ia legătura cu noi chiar acum.

Oboseala, tratament oboseala, cauze oboseala

Oboseala

Pentru mai multe informații, accesează pagina de servicii sau ia legătura cu noi chiar acum.

Leave a comment