Skip links

Autism

PREVENȚIA ȘI TRATAREA AUTISMULUI

Știați că un ultim studiu ce are ca scop detectarea substanțelor cu potențial toxic la copii a evidențiat un număr de 287 astfel de  substanțe la nivelul cordonului ombilical? Substanțele detectate sunt pesticide, insecticide, metale grele, substanțe transmise de la mamă la făt fie prin mecanism de difuzie pasivă transplacentară, fie prin mecanisme de transport activ. Impactul lor asupra sănătății bebelușilor este încă insuficient studiat.

Ce s-a demonstrat însă este, spre exemplu, efectul toxic al mercurului. Acesta are efect de inhibare al transmiterii impulsurilor electrice la nivelul sistemului nervos central, de deprimare directă a sistemului imunitar și a funcționarii sistemului digestiv. O astfel de încărcătură toxică la copiii cu autism, care au în mare parte mecanismele de detoxifiere hepatică și intestinală în disfuncție, influențează evoluția simptomelor în mod direct.

Institutul de cercetare în Autism a creat o scală de evaluare a tratamentelor în autism (ATEC), care a fost dezvoltată pentru a evalua efectele tratamentului.  Recomandăm efectuarea testului ATEC înainte de începerea terapiei și apoi la 3-4 luni, pentru monitorizarea stării de sănătate.

Tratarea și prevenția autismului prin metode biofizice

În centrul nostru de medicină biofizică putem susține prevenția și tratarea autismului prin :

  • evaluarea completă a sănătății viitoarelor mame și tratarea infecțiilor și intoxicațiilor existente
  • identificarea și tratarea unui profil de încărcătură toxică la copiii cu autism
  • diagnosticarea și tratarea atât a infecțiilor existente, cât și a microbiomului intestinal, decisiv pentru stabilizarea imunității
  • stabilirea deficitelor nutriționale pentru fiecare caz și a intoleranțelor alimentare, parte esențială în orice protocol de tratament
  • stabilirea unui program nutritional  personal în funcție de necesități și evaluarea inițială
  • măsurarea compatibilității în mod individual pentru diverse suplimente și terapii
  • abordarea dezechilibrelor  emoționale printr-o serie de terapii cuatificabile în sistemul nostru că eficientă – homeopatie, terapia prin Florile lui Bach, fitoterapie.

Pentru că în centrul nostru investim o serie de resurse în cercetare permanentă vă punem la dispoziție rezultatele experienței noastre și a acestor cercetări pentru o șansă în plus la o calitate a vieții cât mai înaltă.

Autism, tratare autism, simptome autism, diagnostic autism, consecinte autism, tratament autism

Autism

Pentru mai multe informații, accesează pagina de servicii sau ia legătura cu noi chiar acum.

Leave a comment