Skip links

Boala Lyme- metode bioelectromagnetice de diagnostic si tratament

Clinica Transilvania Healing Centre a fost înființată din dorința de a oferi un ajutor real pacienților care se luptă cu boli cronice, precum Lyme (Borrelia). Medicii noștri, prin intermediul medicinei bioelectromagnetice, obțin un diagnostic complex prin detectarea cauzelor  bolilor, realizează corelații între disfuncțiile organelor, sistemelor din corpul uman. Apoi aplicăm un tratament cât mai eficient, adaptat necesităților fiecărui individ.

 

Metoda de diagnosticare se face de către medicul specialist în doi pași:

 

– Diagnosticarea automată care durează 12 minute. În acest timp se efectuează aproximativ 50 de milioane de măsurători unice care sunt interpretate cu ajutorul computerului. În acest interval de timp, pacientul nu trebuie să se miște sau să vorbească. Avantajul constă în numărul mare de rezultate ale măsurătorii, lucru care permite tragerea unor concluzii cu privire la procesele de la nivel celular. Examinarea oferă o imagine exactă a stării de moment a corpului, iar informațiile obținute servesc drept bază pentru crearea programelor de terapie, care ulterior pot fi utilizate pentru echilibrarea energetică individuală a organismului.

– Diagnosticarea manuală efectuată de medicul specialist. Acesta analizează rezultatul de la prima testare (cea automată) pentru a avea în primă fază o imagine generală asupra ratei de funcționare a organelor/sistemelor din corp. Apoi testează individual din baza noastră de date (cea mai mare din Europa) virusuri, bacterii, microorganisme și intoleranțe alimentare. Practic verifică fiecare substanță digitalizată din sistemul nostru cum este în raport cu organismul pacientului. Astfel, la finalul evaluării vom avea o diagnosticare completă și individualizată.

Atât prin evaluarea bioelectromagnetică manuală, cât și prin cea automată, putem afla informații despre infecții și disfuncții, pot fi depistate structurile străine, precum bacteriile, virusurile, paraziții sau noxele din mediu; pot fi obținute informații cu privire la stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, fluxul de energie și multe altele.

Cel mai mare plus este faptul că vom avea un diagnostic al întregului corp, vom putea trata în paralel afecțiunile cele mai importante. Apoi vom întări sistemul imunitar astfel încât afecțiunile secundare vor fi eliminate chiar de acesta.

 

După partea cea mai importantă- diagnosticarea corectă și completă a pacientului, în funcție de rezultate, medicul creează un plan de tratament personalizat alcătuit din:

– o perioadă de minim 21 de zile de excludere a alimentelor la care există intoleranță

– o rețetă cu medicamente/suplimente alimentare unde este cazul

– o serie de minim 4-6 terapii, numărul depinde în funcție de starea pacientului și evoluția bolii.

– testări intermediare pentru a evalua schimbările ce au avut loc după dietă și primele terapii, timp în care medicul face modificările necesare a următoarelor terapii.

– testare finală după ce am respectat tot planul făcut de specialist.

 

Dacă se va respecta strict planul de tratament cu toți pașii semnalați de medic, agenții patogeni vor deveni doar o poveste neplăcută, iar starea de sănătate se va îmbunătăți vizibil încă de la primele 3 terapii+ dietă. Metoda de diagnosticare și tratament Transilvania Healing Centre este folosită de peste 30 ani cu succes în tratarea unei game variate de afecțiuni, inclusiv pentru eliminarea paraziților, virusurilor, bacteriilor, agenților patogeni atât de dăunători corpului uman.

Timpul efectiv de vindecare diferă de la caz la caz, nu e totuna dacă suferiți de o afecțiune recentă sau vă luptați cu ea de ani de zile. La fel este și în cazul bolii Lyme. În cadrul clinicii Transilvania Healing Centre avem cazuri care au avut ameliorări mai rapide, în alte cazuri în care pacientul suferea de această afecțiune de 3-4 ani, timpul de revenire și numărul de terapii a fost diferit. În ambele cazuri, rezultatele au apărut mai repede la pacienții care au respectat cu strictețe planul medical, dieta și schema de medicamentație.

 

CARE SUNT AVANTAJELE?

 1. Eliminăm cauzele problemelor, nu tratăm doar simptomele
 2.  Înțelegere profundă a diagnosticului
 3. Scanare completă a întregului organism în mai puțin de 2 ore.
 4. Non-invaziv
 5. Potrivit pentru copii, inclusiv sugari
 6. Terapiile nu sunt dureroase

 

Simptomele tipice includ:

 • febra
 • cefaleea
 • oboseala
 • erupție cutanată caracteristică numită eritem migrans
 • pierderi de memorie
 • balonare
 • depresie
 • anxietate
 • stări de panică
 • insomnii

 

Dacă este lăsată netratată, infecția se poate răspândi la articulații, inimă și poate ataca agresiv inclusiv sistemul nervos. Boala Lyme este diagnosticată pe baza simptomelor sau a semnelor fizice (erupții cutanate).

 

Semne precoce și simptome (3 – 30 de zile după mușcătura)

 • Paralizie facială
 • Eritem „Clasic” Eritem Migrans
 • Febra, frisoanele, durerile de cap, oboseala, durerile musculare și articulare și ganglionii limfatici umflați pot apărea în absența erupțiilor cutanate
 • Eritem migrans (EM) erupție cutanată (apare la 70-80% din persoane) – începe la locul unei mușcături de căpușă după o întârziere de 3 până la 30 de zile (media este de aproximativ 7 zile). Se extinde treptat pe parcursul mai multor zile, ajungând până la 30 cm sau mai mult de 30 cm. Poate să se simtă cald la atingere, rareori se simte mâncărime sau durere. Uneori se șterge pe măsură ce se mărește, ducând la o apariție a țintei sau a „ochiului taurului”. Poate apărea pe orice zonă a corpului.

 

Semnele și simptomele ulterioare (zile până la luni după mușcarea căpușei)

 • Genunchiul umflat
 • Paralizie facială
 • Dureri severe de cap și rigiditate a gâtului
 • Erupții suplimentare EM pe alte zone ale corpului
 • Palsie facială (pierderea tonusului muscular al feței)
 • Artrită cu dureri articulare severe și umflături, în special genunchii și alte articulații mari. Durere intermitentă la tendoane, mușchi, articulații și oase
 • Palpitații cardiace sau bătăi cardiace neregulate (Lyme carditis)
 • Episoade de amețeli sau de respirație
 • Inflamarea creierului și măduvei spinării.
 • Dureri nervoase
 • Dureri de tragere, amorțeală sau furnicături în mâini sau picioare

 

Bacteriile bolii Lyme, Borrelia burgdorferi, sunt răspândite prin mușcatura de căpușe infectate. Căpușa neagră (sau căpușa cerbului, Ixodes scapularis) răspândește boala în nord-estul, mijlocul Atlanticului și nord-centrul Statelor Unite. Căpușa de culoare neagră occidentală (Ixodes pacificus) răspândește boala pe coasta Pacificului.  Căpușele se pot atașa de oricare parte a corpului uman, dar sunt adesea întâlnite în zone greu de văzut, cum ar fi inghinala, axile și scalpul. În cele mai multe cazuri, căpușa trebuie atașată timp de 36 până la 48 de ore sau mai mult înainte de a putea fi transmisă bacteria bolii Lyme.Majoritatea oamenilor sunt infectați prin mușcăturile de căpușă imature numite nimfe (dimensiuni sub 2 mm) și dificil de văzut. Se hrănesc în lunile de primăvară și vară.  Dacă bănuiți că suferiți de Lyme sau ați avut semnele mușcăturii, vă așteptăm!

 

Vrei să afli mai multe despre boala lyme? Am pregătit un material informativ aici: 7 informații esențiale despre boala lyme

 

Programează-te acum pentru o evaluare bioelectromagnetică inițială și ai grijă de sănătatea ta! Transilvania Healing Centre îți oferă cei mai buni medici specialiști și aparate moderne din sfera medicinei viitorului, medicina bioelectromagnetică.

Leave a comment