Skip links

Paraziții. Prevenția și eliminarea

Paraziții sunt prezenți la toți pacienții care ajung la noi. Unii se manifestă mai agresiv, alții nu dau simptome specifice, însă în toate cazurile sistemul imunitar este suprimat. Cu toate acestea, prin intermediul aparatelor noastre de ultimă generație din medicina bioelectromagnetică, aceștia se pot elimina fără durere și fără a afecta alte organe.

Deși par inofensivi atunci când discutăm despre ei, majoritatea paraziților ajung să provoace afecțiuni grave, inclusiv cancer. Aceștia se cuibăresc în organismul oricui, chiar și în cazul celor tineri, sportivi, și aparent sănătoși.

Un sportiv de performanță cunoscut povestește cum în urma unei fotografii de grup pentru echipa la care juca, a constatat că arăta foarte obosit în comparație cu colegii lui, deși se odihnea corespunzător. Anul 2017-2018 a fost unul destul de greu pentru acesta, nu avea poftă de mâncare, a pierdut în greutate și a adormit în timpul exercițiilor. Testele inițiale nu au ieșit concludente. În cele din urmă, medicii au constatat că a fost vorba despre parazitul diphildobothrium latum, care provine din consumul de pește crud. Există mii de tipuri de paraziți care pot intra în corp în multe feluri – cel mai adesea pe cale orală – provocând simptome mult mai puțin evidente decât pierderea în greutate extremă.

 

Aceste simptome pot include:

 • probleme digestive;
 • dureri de cap cronice;
 • amețeală;
 • oboseală extremă;
 • erupții cutanate și alergii;
 • irosire musculară și slăbiciune musculară;
 • umflarea articulațiilor și dureri de tip artritic;
 • sensibilitate crescută la virusuri, ciuperci și bacterii;
 • probleme respiratorii.

 

Semnele unei infecții parazitare pot părea uneori întâmplătoare și, de cele mai multe ori se ajunge la corelarea simptomele cu altceva. Acest lucru este greșit pentru că nu veți scăpa niciodată de adevărata cauză.

 

Pericolele sunt la orice pas:

 • Apa potabilă contaminată (chiar și apa din oraș „curățată” poate avea paraziți)
 • Alimente contaminate încrucișat
 • Lacuri și pâraie
 • Orice suprafață pe care o persoană infectată a atins-o (în special toaletele)
 • Persoanele cu sistem imunitar slăbit sunt și mai susceptibili la infecții parazitare. O infecție cronică precum boală Lyme poate dubla problemele.

 

Infecțiile existente le permit să se dezvolte în interiorul corpului, deoarece acesta este ocupat să lupte în altă parte, iar sistemul imunitar este prea epuizat pentru a păstra paraziții sub control. Cercetările sugerează că aceștia duc la probleme și mai grave. Un studiu a demonstrat că paraziții pot provoca disfuncții hepatice, chiar colangiocarcinom sau cancer la căile biliare.

Alți paraziți acaparează substanțele nutritive vitale, ceea ce duce la oboseală severă, durere. Este posibil că organismul să reziste o perioadă, dar chiar și cei mai atleți, au nevoie de ajutor în această luptă cu patogenii.

 

Pot testa paraziți?

Testarea pentru paraziți este în mod obișnuit dificilă și există foarte multe tipuri de teste, dintre care puține sunt exacte sau suficient de cuprinzătoare pentru a acoperi orice tip de infecție care poate apărea. Majoritatea testelor de laborator caută doar anumite helminți și protozoare „comune”. Paraziții eliberează enzime care încep să-și dizolve corpul odată ce mor. Prin intermediul evaluării biofizice inițiale putem depista cu exactitate orice parazit care se adăpostește în corpul dumneavoastră și să îi găsim un tratament corespunzător.

S-ar putea să credeți că nu aveți paraziți deoarece aceștia nu se văd sau simt foarte clar de la bun început. 70% dintre paraziți sunt complet microscopici. Mulți dintre aceștia sunt extrem de inteligenți și sunt capabili să își modifice ciclul de viață și modelul de reproducere pentru a le oferi cele mai bune șanse de supraviețuire în interiorul corpului. Paraziții pot evolua sau se pot adapta pentru a se ascunde (astfel încât sistemul dumneavoastră imunitar nu îi consideră invadatori), motiv pentru care este important ca aceștia să fie eliminați.

 

Cum combatem paraziții?

Aici intervine curățarea naturală a paraziților. Cea mai bună abordare are patru elemente:

 1. Folosirea formulelor anti-parazitare
 2. Alegerea unei diete cu alimente anti-parazitare
 3. Curățarea naturală a paraziților este mai ușoară pe corp și ajută la detoxifierea eficientă
 4. Tratamentele bioelectromagnetice Transilvania Healing Centre care distrug paraziții eficient și în același timp întăresc sistemul imunitar

 

Clinica Transilvania Healing Centre a fost înființată din dorința de a oferi un ajutor real prin detectarea cauzelor bolilor, realizarea de corelații între disfuncțiile organelor sau a sistemelor din corpul uman și aplicarea unui tratament cât mai eficient, adaptat necesităților fiecărui individ.

Metoda de diagnosticare se face de către medicul specialist în doi pași:

– Diagnosticarea automată care durează 12 minute. În acest timp se efectuează aproximativ 50 de milioane de măsurători unice care sunt interpretate cu ajutorul computerului. În acest interval de timp, pacientul nu trebuie să se miște sau să vorbească. Avantajul constă în numărul mare de rezultate ale măsurătorii, lucru care permite tragerea unor concluzii cu privire la procesele de la nivel celular. Examinarea oferă o imagine exactă a stării de moment a corpului, iar informațiile obținute servesc drept bază pentru crearea programelor de terapie, care ulterior pot fi utilizate pentru echilibrarea energetică individuală a organismului.

– Diagnosticarea manuală efectuată de medicul specialist. Acesta analizează rezultatul de la prima testare (cea automată) pentru a avea în primă fază o imagine generală asupra ratei de funcționare a organelor/sistemelor din corp. Apoi testează individual din baza noastră de date (cea mai mare din Europa) virusuri, bacterii, microorganisme și intoleranțe alimentare. Practic, se verifică fiecare substanță digitalizată din sistemul nostru și raportul acesteia cu organismul pacientului. Astfel, la finalul evaluării vom avea o diagnosticare completă și individualizată.

Atât prin evaluarea bioelectromagnetică manuală, cât și prin cea automată (Global Diagnostic), putem afla informații despre infecții și disfuncții, pot fi depistate structurile străine, precum bacteriile, virusurile, paraziții sau noxele din mediu; pot fi obținute informații cu privire la stări deficitare, procese patologice, distribuția hormonilor, reacția sistemului nervos vegetativ, modurile de funcționare a sistemului imunitar, fluxul de energie și multe altele.

 

După partea cea mai importantă – diagnosticarea corectă și completă a pacientului, în funcție de rezultate, medicul creează un plan de tratament personalizat alcătuit din:

 • o perioadă de minim 21 de zile de excludere a alimentelor la care există intoleranță;
 • o rețetă cu medicamente/suplimente alimentare unde este cazul;
 • o serie de minim 4-6 terapii, numărul fiind în funcție de starea pacientului și evoluția bolii;
 • testări intermediare pentru a evalua schimbările ce au avut loc după dietă și primele terapii, timp în care medicul face modificările necesare a următoarelor terapii;
 • testare finală după ce am respectat tot planul făcut de specialist.

 

Dacă se va respecta strict planul de tratament cu toți pașii semnalați de medic, paraziții vor deveni doar o poveste neplăcută, iar starea de sănătate se va îmbunătăți vizibil încă de la primele 3 terapii + dietă. Metoda de diagnosticare și tratament Transilvania Healing Centre este folosită cu succes de peste 30 ani în tratarea unei game variate de afecțiuni, inclusiv pentru eliminarea paraziților atât de dăunători corpului uman.

 

CARE SUNT AVANTAJELE?

 1. Eliminarea cauzelor problemelor, nu doar tratarea simptomelor
 2. Înțelegerea profundă a diagnosticului
 3. Scanarea completă a întregului organism în mai puțin de 2 ore
 4. Non-invaziv
 5. Potrivit pentru copii, inclusiv sugari
 6. Terapiile nu sunt dureroase

 

Citește mai multe despre beneficiile curățării de paraziți aici

Dacă te simți obosit fără motiv, ai senzație de greață, balonare, ești palid, simți că îți este rău fără să fi făcut ceva deosebit sau ai insomnii, s-ar putea să fie efectele unui parazit. Sau mai mulți. Programează-te acum pentru o evaluare bioelectromagnetică inițială și ai grijă de sănătatea ta! Transilvania Healing Centre îți oferă cei mai buni medici specialiști și aparate moderne din sfera medicinei viitorului, medicina bioelectromagnetică.

Leave a comment