Skip links

Cum ne îmbolnăvim?

Micotoxinele sunt substanțe extrem de toxice produse de mucegaiurile alimentare. Dacă ți-am spune că, deși mulți oameni sunt purtători ai acestor substanțe, cei care se îmbolnăvesc de răceli, au ÎNTOTDEAUNA cel puțin una din ele, dar alții din jurul lor nu sunt atinși de boală? Ce spuneți dacă o bruscă acumulare de micotoxine este cea care permite dezvoltarea stărilor de răceala? DAR…

  • Ce ar fi dacă ați descoperi că bolnavii de cancer au trematozi intestinali în ficat?
  • Ce ar fi dacă ați descoperi că bolnavii de diabet au trematozi pancreatici bovini în pancreas, spre deosebire de alte persoane?
  • Ce ar fi dacă ați descoperi că ficatul tuturor celor afectați de boli ale mediului înconjurător au fost testați pozitiv cu Fasciola (trematozi biliari ovini)?
  • Ce ar fi dacă ați descoperi că tuturor suferinzilor de astm li s-a detectat în plămâni a viermilor Ascaris?

Ce ar fi dacă ați descoperi întotdeauna că fiecare persoană ce suferă de vreo boală misterioasă are în organism un parazit sau agent poluant neglijat până atunci?

Până nu de mult s-a crezut că diabetul este cauzat de consumul exagerat de zaharuri, ca răceala apare din cauza unui virus transmis pe calea aerului, cancerul e provocat de expunerea la agenți carcinogeni, depresia- o neglijare. Putem afirma că, de fapt, bolile au două cauze: paraziții și agenții poluanți. Chiar și bolile genetice autentice sunt extrem de rare. În timpul zilelor noastre, organismul nu suferă întâmplător mutații, agenții poluanți sunt cunoscuți ca fiind mutageni. Astfel, după ce îi găsim împreună la evaluarea bioelectromagnetică pe micii intruși ascunși în corpul tău, îi putem distruge pe calea medicinei biofizice. Odată identificați poluanții depuși pe organele interne, poți înceta să le mai fii ”gazdă” prin intermediu mâncării, respirației sau alte căi. Drept urmare, corpul tău va începe treptat să se vindece. Unele vindecări vor fi mai rapide, altele mai lente. Acest proces este greu de înțeles. Este mult mai rapidă la persoanele tinere, de exemplu, dar e important să știi că ea a început.

Cum ne vindecăm?

Încă din prima fază, organismul a încercat să elimine paraziții și poluanții, urmând propriile sale metode: a fabricat pietre, secreții sau depozite de substanțe toxice, însă n-a fost suficient. Curățarea ficatului este cea mai indicată cale de a ajuta vindecarea organismului după eliminarea ”musafirilor” nepoftiți.  Există mii de fragmente din aceștia acumulate în căile biliare. Dacă nu sunt eliminate, se transformă în pietre biliare. Și rinichii au fabricat pietre din dorința de a curăța organismul de plumb, cadmiu, mercur sau alți agenți imposibil de eliminat. Odată ce oprim evoluția bolii, procesul de vindecare poate dura ani de zile. Treptat, organele interne încep să funcționeze mai bine, starea generală se îmbunătățește, ai mai multă energie.

Pentru mai multe informații ia legătura cu noi chiar acum.

Leave a comment