Skip links

Toxinele Chimice

Clorofluorurile de carbon (CFC) sunt cunoscute sub denumirea de ”freon”. Ele intră în com poziția agentului frigorific din instalațiile de aer condiționat sau frigidere. Se spune că CFC este cauza găurii din stratul de ozon, mai mult, raportat la boli- tuturor bolnavilor de cancer li s-au găsit substanța în organele afectate. CFC atrag alți poluanți precum fibre de sticlă sau metale, facilitând dezvoltarea tumorii, în loc să ajute la eliminarea ei.

Arsenicul este folosit la producerea pesticidelor. Ne putem otrăvi destul de ușor cu el, pentru că, la fel ca și în cazul fibrelor de sticlă, nu vedem felul în care acesta insistă să fie prezent. Mai exact, atunci când hotărâm să scăpăm de gândacii de bucătărie, odată adus în curte este purtat prin toată casa, covoare, podea. Simplu, nu?

Policlorurile de bifenil (PFB) sunt compuși uleioși cu proprietăți electrice deosebite. La început au fost utilizați în industria de fabricare a transformatoarelor electrice până s-a dovedit că erau incapabile să se transforme în substanțe mai puțin nocive pentru mediu. Cu toate astea, le-am detectat în mai toate săpunurile și o gamă largă de detergenți.

Formaldehida este folosită la curățarea materialelor spongioase. Mobila de plastic, pernele și saltelele eliberează formaldehidă chiar și doi ani mai târziu de la fabricarea lor. Ce să NU faceți? Ei bine, încercați să nu vă ”îngropați” noaptea cu capul într-o pernă nouă din burete. Riscați să aveți mari probleme cu plămânii, în timp.

Deși produsele de curățenie pe care le folosim, au trecute pe etichetă componentele chimice, există riscul să nu le cunoaștem pe multe dintre ele.  Gazele eliminate de mașină, pesticidele, erbicidele sau fertilizatoarele folosite în grădină sunt toxice. Riscul să ne otrăvim cu ele este destul de mare, chiar dacă pe moment nu simțim efecte. Din fericire, tratamentele de ultimă generație de la Transilvania Healing Centre detectează cu succes toxinele și, cu ajutorul aparatelor, dietei și/sau medicamente suplimentare, acestea pot fi eliminate din corp cu succes. Este posibil ca, în momentul în care acestea sunt evacuate, urina să-și schimbe mirosul/culoarea, să transpirați mai mult sau chiar să simțiți diverse dureri. Nu vă speriași, acestea sunt vești bune, se fac pași serioși spre însănătoșire.

Pentru mai multe informații ia legătura cu noi chiar acum.

Toxine, toxine tratament, toxine diagnosticare

Toxine

Pentru mai multe informații, accesează pagina de servicii sau ia legătura cu noi chiar acum.

Leave a comment