Skip links

Fasciolopsis Buski

Putem afirma fără rețineri faptul că cea mai agresivă boală a secolului este cancerul. Multe studii arată că, vinovatul descoperit în absolut toate cazurile de cancer, dar și la infecția cu HIV, Alzheimer, boala Cohn, boala Kaposi și endometrioză este trematodul FASCIOLOPSIS BUSKI.

Ciclul de viață al parazitului cuprinde 6 stadii, însă doar starea adultă se dezvoltă în interiorul organismului uman și doar în intestin. El depinde de o gazdă secundară, dar atunci când organismul a acumulat solvenți, celelalte 5 stadii se pot desfășura în interiorul său.

Dacă solventul este ALCOOLUL PROPILIC, trematodul intestinat este ”invitat” să folosească alt organ drept gazdă secundară și va fi infestat de cancer. Dacă solventul este BENZENUL, trematodul va folosi timusul drept gazdă secundară și va deschide calea catre SIDA. METANOLUL determină trematozii pancreatici să folosească pancreasul drept gazdă secundară și va duce la diabet. Dacă solvenții sunt XILENUL sau TOLUENUL, creierul va fi gazda secundară. Dacă solvenții sunt BUTANOLUL sau CETONA METILBUTILICĂ, uterul devine gazda secundară pentru endometrioză.

Pentru mai multe informații ia legătura cu noi chiar acum.

Fasciolopsis Buski

Fasciolopsis Buski

Pentru mai multe informații, accesează pagina de servicii sau ia legătura cu noi chiar acum.

Leave a comment