Skip links

Reacțiile ce pot să apară în urma detoxifierii

Terapia „Vitalfeld” are un puternic efect de detoxifiere în cazul persoanelor diagnosticate cu încărcătură de metale grele în organism, spre exemplu.

Noi recomandăm precauție în cazul în care:

  • Pacienții sunt mai sensibili.
  • Pacienții au suferit un transplant de organe, deoarece pot risca reacții de respingere a țesutului sau organului transplantat.
  • Pacientele sunt însărcinate în mai puțin de 3 luni. Aici recomandăm repaus până după 12 săptămâni de sarcină. Efectul tratamentului de detoxifiere poate fi destul de agresiv pentru corp, mai ales dacă este foarte încărcat, iar sistemul imunitar foarte slăbit.
  • Pacienții prezintă implanturi metalice, electrozii nu vor fi poziționați în regiunile corporale în care se găsesc aceste implanturi. Același lucru este valabil și pentru stimulatoarele cardiace, implanturile de defibrilatoare cardiace și pompele de insulină.

Recomandări:

După ședințele de tratament ar trebui să se evite activitățile prea solicitante fizic și să se consume o cantitate suficientă de lichide. Adulților li se recomandă, în condițiile unui efort fizic normal, consumul unei cantități de minim 2 litri de lichide. De asemenea, și copiilor li se recomandă un aport crescut de lichide în zilele în care efectuează ședințele de terapie.

Persoanele sensibile pot manifesta reacții specifice detoxifierii în curs sau reacții excesive de autoreglare. Astfel de manifestări pot fi:

  • somnul agitat în noaptea de după tratament
  • durerile de cap care pot apărea mai ales în ziua imediat următoare
  • scaune mai moi decât de obicei, timp de până la câteva zile după ședința de terapie.

 

Toate acestea, sunt reacții normale. Nu e cazul să vă alarmați, corpul reacționează înmomentul în care este ”împins de la spate” să lucreze mai intens decât a fost el obișniut. În cazul în care totuși vreți să vă asigurați că totul este sub control, recomandăm să sunați la clinică sau să trimiteți un email la adresa office@transilvaniahealing.ro. Specialistul dvs vă va da un răspuns în cel mai scurt timp, pentru liniștea dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la numărul: 0727 729 509.

Leave a comment